Производи

Tristo Cabernet Sauvignon Barrique

Квалитетно суво црвено вино со географско потекло

Со боја на рубин и со арома на шумско овошје, од најдоброто сопствено грозје Cabernet Sauvignon, во малата винарија “Тристо”, на традиционален начин се произведени помалку од 3,000 шишиња од црвеното суво вино TRISTO Cabernet Sauvignon Barrique.

Како за своја душа!

  • Содржи сулфити.
    Се консумира на температура од 16-18°C.
    Овој вид на вино е достапно во амбалажа од 0.75 L. Процентот на алкохол е 13,2%