Производи

Tristo Rose

Квалитетно суво розе вино

Како за своја душа, во малата винарија “Тристо“, од грозјето Pinot Noir, на традиционален дачин се произведени помалку од 1,500 шишиња од сувото вино Tristo Rose.

Како за своја душа!

  • Содржи сулфити.
    Се консумира на температура од 11°C.
    Овој вид на вино е достапно во амбалажа од 0.75 L. Процентот на алкохол е 12,7%