Производи

Tristo Chardonnay Barrique

Квалитетно суво бело вино со географско потекло

Во малата винарија “Тристо“, од најдоброто сопствено грозје Chardonnay, како за своја душа, на традиционален дачин се произведени помалку од 3,000 шишиња од белото суво вино Tristo Chardonnay Barrique.

Како за своја душа!

  • Содржи сулфити,
    Се консумира на температура од 9-12°C,
    Овој вид на вино е достапно во амбалажа од 0.75L. Процентот на алкохол е 13.5%